вторник, 8 януари 2019 г.

http://planeta42.com/it/expertcomputers/bg.html Свързване на периферни устройства - ИТ тест с картинки. Относно: Изберете правилната картинка на свързване на компютърна периферия от зададениата задача. Завършете 100% от плъзгача на медала за +1 Ниво на Знание. Категория на приложението: Информационни Технологии с Игри. Геймплей: Тестът се решава като се натиска върху една от четирите картинки разположени в долната част на екрана. В горната част се намират картинки с подсказки, а долу в средата е самата задача. Виж филмче как се играе в YouTube Подсказки: Някои от въпросите имат повече от един отговор и има джокери, които ще помогнат за решаване на загадката. Свързване Периферия: Включените теми в този тест са: свързване на флашка, тонколони , микрофон, уеб камера, принтер, CRT монитор, интернет кабел, скенер, цифров фотоапарат, проектор и TFT монитор. Играйте за да видите картинки, да изпитате знанията си или да научите нови неща. Ресурси: Картинки - компилация от популярни графики от Интернет. Игрови иконки тук.

Свързване на периферни устройства - ИТ тест с картинки.


Относно:
Изберете правилната картинка на свързване на компютърна периферия от зададениата задача. Завършете 100% от плъзгача на медала за +1 Ниво на Знание.
Категория на приложението: Информационни Технологии с Игри.
Тестът се решава като се натиска върху една от четирите картинки разположени в долната част на екрана. В горната част се намират картинки с подсказки, а долу в средата е самата задача. Виж филмче как се играе в YouTube
Подсказки:
Някои от въпросите имат повече от един отговор и има джокери, които ще помогнат за решаване на загадката.
Свързване Периферия:
Включените теми в този тест са: свързване на флашка, тонколони , микрофон, уеб камера, принтер, CRT монитор, интернет кабел, скенер, цифров фотоапарат, проектор и TFT монитор. Играйте за да видите картинки, да изпитате знанията си или да научите нови неща.
Ресурси:
Картинки - компилация от популярни графики от Интернет. Игрови иконки тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар